Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

BLID blikt terug op geslaagde ledendag Afdrukken E-mailadres

Zondag verwelkomde onze organisatie haar leden, sympathisanten en hun huisdieren op de 2de BLID-ledendag, die dit jaar terug plaatsvond in het Parochiaal Centrum van Burst (Erpe-Mere).

BLID was zeer tevreden over de massale opkomst van leden en sympathisanten. Al heel vroeg op de namiddag maakten de eerste leden hun opwachting vanuit Mechelen, Antwerpen en enkele leden uit Limburg waren afgezakt naar de zaal in Burst (Erpe-Mere). Er waren ook enkele prominenten uit de politieke en dierenwelzijnssector aanwezig, waaronder Kurt De Loor, OCMW voorzitter Zottegem en Vlaams volksvertegenwoordiger, Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA en Ann De Greef, directrice GAIA.

BLID-voorzitter Dirk Blanchart sprak het publiek toe over de werking en resultaten van het afgelopen jaar en legde nog eens de nadruk op de stroeve communicatie met de officiële instanties. Maar sprak ook over enige hoop op verbetering, wanneer er binnenkort met deze diensten rond de tafel zal worden gezeten. Daarna zette hij zijn medewerkers in de bloemetjes en stelde hij zijn team voor aan het aanwezige publiek. Ondertussen werd er volop genoten van de lekker geurende pannenkoeken en gezellig gepraat met familieleden, vrienden en medewerkers.

Aanwezigen konden deelnemen aan de aanwezigheidstombola en kans maken op drie mooie prijzen: een aquarium, een stofzuiger of een fantastische luchtdoop met een sportvliegtuigje. Het aquarium en de luchtdoop waren bestemd voor een kleine jongen die ons beloofde niet te veel vissen in het aquarium te steken. Zodat ze genoeg ruimte zouden hebben. En dankzij de altijd-prijs-tombola vertrok niemand met lege handen naar huis.

Het werd een zeer gezellige, diervriendelijke namiddag!