Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

SMS 'MY spatie BLID' naar 6045 en win een ULM initiatievlucht Afdrukken E-mailadres

BLID start met een sms actie waarbij we elke maand een ULM initiatievlucht schenken aan één donateur.

U wilt eens een proefvlucht maken? Uzelf eens een echte piloot wanen?
Wel deze korte initiatievlucht van 15 min. is ideaal voor een eerste kennismaking. De vlucht van 15 minuten gaat door in een ULM met instructeur en vooraf gaat een briefing van 10 min.
109-91177214892009116-_dsc0130
Deze vlucht met 1 passagier gaat door boven de prachtige streek van de Vlaamse Ardennen. De mogelijkheid bestaat om met verschillende toestellen te vliegen.
Indien u toch verkiest om samen met uw partner of vriend te vliegen dan kan u kiezen voor het vliegtuig. De winnaar heeft vervolgens 12 maanden de tijd om de belevenis af te nemen.

Door deze actie - donatie steunt u de werking van BLID. Hoe meer sms’en iemand stuurt naar 6045 met vermelding ‘MY spatie BLID’, hoe meer kans je maakt om als winnaar uit de actie te komen. We willen de mensen die ons een donatie doen belonen. Per sms gaat er één euro naar de werking van BLID. De donateur zal lukraak gekozen worden en opgebeld. Indien er niet wordt opgenomen of we belanden in een berichtenbox, wordt er een nieuwe deelnemer opgebeld.

De actie zal ook gepaard gaan met geluk, iedereen heeft kans om gebeld te worden Als BLID je belt moet je kunnen opnemen, dat zijn de voorwaarden en dit zal steeds gebeuren op de eerste dag van de nieuwe maand. De donateur zal ook bekent worden gemaakt met naam en gemeente via de website.

De steunactie zal later worden geëvalueerd, alsook de bedanking die we aan de donateurs zullen geven.