Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

Afdrukken E-mailadres

 

 

 

 

BLID - Belgische Landelijke Inspectiedienst Dierenwelzijn VZW

Postbus 27

9520 Sint-Lievens-Houtem

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots. Om het te zien heeft u JavaScript nodig.
Mobiel:

0495.20.57.97 - Meldingen van dierenverwaarlozing worden enkel aanvaard via het formulier klachtmelding! Op bepaalde tijdstippen zijn we gratis te contacteren via skype enkel voor advies.

Journalisten melden zich voor de perslijst via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Volg ons via facebook of twitter

Skypenaam: blid-dierenrechtenorganisatie


Gegevens: Ondernemingsnummer Belgisch Staatsblad: 0859794340 - Erkenning FOD Federale Overheid Dienst Dierenwelzijn en Cites HK30402572

 

 

Via ons meldingsformulier  kunt u melding maken van dierenverwaarlozing in uw buurt.

OPGELET: onze werking betreft enkel Vlaanderen!

Gelieve het formulier volledig in te vullen en de klacht duidelijk te omschrijven. Indien u in de mogelijkheid bent om een foto mee te sturen, dan hadden we dit graag gehad. Anonieme klachten worden niet behandeld! Uw persoonlijke gegevens worden nooit kenbaar gemaakt! Klachtmelders die lid zijn van de vzw worden geinformeerd over de klacht die ze melden!