Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

Onze ambassadeurs Afdrukken E-mailadres
 

Sinds 19 april 2010 zijn Kevin Kenzo en Djuna ambassadeurs van BLID. Kevin Kenzo is vooral bekend als André Hazes imitator waarbij hij op een heel perfecte wijze het repertoire van de overleden Nederlandse en eveneens in België heel bekende zanger André Hazes brengt. Djuna brengt samen met Kevin op een eveneens professionele wijze de duetten van Hazes.

 

kevin_kenzo

Kevin en Djuna zijn een veel gevraagd duo op allerhande feesten en Schlagerfestivals, zowel in België als Nederland. Voor Kevin Kenzo begon het allemaal in 1999 toen hij deelnam aan de VTM soundmix en er door de jury met veel lof beoordeeld werd met het liedje “t’laatste rondje” In 2004 nam hij deel aan het leids festival in Nederland, waar hij eindigde als finalist met het liedje “eenzaam zonder jou “ van André Hazes, door dit gebeuren is hij een veel gevraagde artiest in Nederland. In Vlaanderen mag hij dan ook bestempeld worden als de enige echte Hazes imitator en dat is hij ook. De show, het Nederlandse accent in de nummers en de gevoeligheid van Hazes, hij heeft het allemaal om het evenbeeld van deze overleden Nederlandse topartiest te brengen. 

gent_01-04-2010_003

2004, het jaar dat André Hazes plots kwam te overlijden, dacht Kevin Kenzo er even aan om te stoppen met zijn imitatie uit eerbetoon aan André. Fans en vrienden van Kevin overtuigden hem om liedjes van Dre te blijven zingen. Samen met een tv ploeg van VTM telefacts was Kevin Kenzo aanwezig op de uitvaart van André Hazes in de arena in Amsterdam. Voor een 5000 Hazes fans die stonden te wachten om de arena binnen te gaan, zong Kevin Kenzo een lied, wat op zo een dag zeer moeilijk was. De Nederlanders herkenden in Kevin Kenzo hun overleden artiest en zongen overtuigend en luidkeels mee met Kevin, om kippenvel van te krijgen.

djuna_15-04-2010_001

Djuna, de echtgenote van Kevin Kenzo nam in 1998 ook deel aan de VTM soundmix met een nummer van Gloria Gaynor. Na haar deelname aan de soundmix kreeg Djuna een aanbod om een single cd uit te brengen, de disco versie van “ik doe wat ik doe” een liedje van Astrid Nijgh. Naast haar duetten met Kevin Kenzo heeft Djuna ondertussen haar repertoire heel flink uitgebouwd met nummers als Tina mix, Rosegarden, My man is a sweet man, The best, Proud Mary enz.…..Maar buiten dit is zij de sterke vrouw achter Kevin Kenzo, want zonder haar zou er ook geen Kenzo zijn.

gent_01-04-2010_048

Als ambassadeurs zullen Kevin Kenzo & Djuna, de BLID gedachte mee uitdragen. Kevin Kenzo wordt wel eens even stil, als hij de beelden ziet op onze website. Djuna zelf heeft in haar jeugd nog gewerkt als vrijwilligster in een dierenasiel  en weet dus heel goed welke steun een dierenbescherming nodig heeft. Tijdens hun optredens vragen ze aandacht voor onze werking. Onze naam hebben ze vermeld op hun promotiekaarten die worden uitgedeeld door de crewleden die hen steeds begeleiden. Zelf volgen ze alle berichtgeving over en betreffende de werking van BLID. Tijdens een infostand of andere activiteit - als hun agenda het toelaat - zijn ze zeker te vinden voor een Acte de Présence.

Website Kevin Kenzo en Djuna

Bekijk hier de foto's van hun optredens