Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

Overweeg eens de mogelijkheid van publiciteit bij BLID vzw. Afdrukken E-mailadres

Van hedendaagse bedrijven en organisaties wordt verwacht dat zij, naast het verwezenlijken van de eigen doelstellingen, ook maatschappelijke verantwoordelijkheden nemen.Bijvoorbeeld door een goed doel te ondersteunen. Een zinvolle zijstap, want behalve dat het bijdraagt aan een betere kwaliteit van de samenleving, draagt het bij aan een goed imago van het bedrijf.

Bent u op zoek naar een goede invulling van het begrip “maatschappelijk ondernemen” en kunt u zich als bedrijf identificeren met BLID? Heeft uw bedrijf interesse om BLID een steuntje in de rug te geven? Overweeg dan eens de mogelijkheid van publiciteit bij BLID vzw.

De website van BLID heeft een gemiddeld van 14.016 bezoekers per maand of 452 per dag.


De publiciteit omvat volgende bepalingen:

  •  reclame op website met een link naar een bestaande website van de handelszaak
  •  een advertentie plaatst in het driemaandelijks ledenblad afgedrukt in zwart/wit door de sponsor te bepalen tekst en door de vereniging te bepalen formaa t.
  • een reclamevermelding op de beeldprojector opgesteld in de infostand. De te tonen vermelding dient digitaal te worden aangeleverd door de handelszaak.

 
Verdere informatie over publiciteit:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0495.20.57.97 begin_of_the_skype_highlighting            0495.20.57.97      end_of_the_skype_highlighting