Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

BLID blijft uitbreiden met nieuwe medewerkers. Afdrukken E-mailadres

Dat BLID binnenkort met de viering van zijn één jaar bestaan, zal kunnen zeggen medewerkers te hebben in verschillende provincies, daar kan men alleen maar tevreden over zijn.

Op één jaar tijd zijn we uitgebreid naar de streken rond Antwerpen, Houthalen-Helchteren, Tremelo, Tessenderlo, Lennik, Maldegem en Gent.

Dit toont aan dat we vertegenwoordigd zijn in de vier van de vijf Vlaamse provincies, “Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brabant".
Het zijn stuk voor stuk gedreven medewerkers, die van BLID een inspectiegroep zullen maken waar Vlaanderen nood aan had.

Tegen volgend jaar hopen wij op een verdubbeling van medewerkers, die de dierenverwaarlozingen op een efficiënte manier mee zullen aanpakken.

Ook het leden aantal gaat in stijgende lijn, iets wat BLID zeker kan gebruiken om dergelijke kosten te kunnen financieren.

Een ding vinden wij zeer spijtig, dat er sommige dierenasielen ons in de steek laten op gebied van samenwerking. Wat betuigt dat deze geen interesse hebben voor dieren die op het terrein op menselijke hulp zitten te wachten.