Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

Showbizzduo Christoff en Lindsay gaan voor dierenwelzijn! Afdrukken E-mailadres

Het showbizzduo Christoff en zijn zus Lindsay worden peter en meter van dierenbeschermingsorganisatie BLID.
Christoff die het niet onder stoelen of banken steekt een goede band te hebben met zijn huisdieren, gaat zich mee ontfermen over dieren die het minder goed hebben.
Christoff wil met zijn bekendheid dierenbeschermingsorganisatie BLID steunen in hun werking en zijn fan publiek oproepen verdraagzaam te zijn tegenover dieren.
Lindsay de zus van Christoff en tevens zijn showbizzpartner neemt het meterschap voor haar rekening.
Het peter en meterschap zullen zij opnemen op de leden-en sympathisantendag van BLID op zondag 24 oktober in zaal het “Parochiaal Centrum” Oudenaardesesteenweg in Erpe-Mere/ Burst.


Waarom is de vraag gesteld aan Christoff en Lindsay?
Omdat de mensen van BLID in eerste instantie iemand als peter en meter wilden hebben die de vereniging nauwgezet kunnen volgen. Christoff en Lindsay die in de buurt van de vereniging wonen en het leven op de buiten kennen als geen ander, weten ook dat er zich nog veel dierenverwaarlozingen afspelen.
Christoff en Lindsay waren dan ook onmiddellijk bereid deze taak op hun te nemen.
BLID die op een jaar bestaan al nationale bekendheid heeft, wou dan ook een peter en meter met een nationale bekendheid.
BLID hoopt met Christoff en Lindsay ook de jonge mensen aan te spreken en hen bewust te maken over het werk van onze organisatie en dierenwelzijn in het algemeen!
BLID die als dierenbeschermingsorganisatie de aanpak van dierenverwaarlozing in Belgie strenger wil zien, krijgt stilaan het imago van het tweede GAIA te zijn.
Terecht willen we ons dit imago aanmeten omdat verwaarlozing van dieren niet kan en eigenlijk niet mag gebeuren. BLID wil dan ook sterk en krachtig naar buiten komen en zijn plaats opeisen voor het dierenwelzijn hier in Belgie. BLID is ook van oordeel dat de bestaande dierenbeschermingen, niet meer over de nodige krachten beschikken om de problemen op het terrein aan te pakken, vandaar dat het initiatief van BLID dan ook meer dan nodig was. Na Mama’s Jasje, Roger De Vlaeminck, Els Tibau, Valerie De Booser, Koen Wouters, Carry Goossens, Joyce De Troch en Liliane Saint-Pierre, worden Christoff en Lindsay de volgende bekendheden die hun steun aan dierenwelzijn gaan geven.

"We zijn ontzettend vereerd dat wij het gezicht mogen zijn achter deze bloeiende organisatie. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om het peter en meterschap op ons te nemen. Van kindsaf aan zijn we altijd grote dierenvrienden geweest, dat bewijst ook onze grote liefde voor Dior en Casper, onze honden. Zelfs een film op tv zien waar een dier sterft of verwaarloosd word doet ons rillingen krijgen en vaak gaat dat nog steeds gepaard met traantjes. Daarom dat wij ons ook tenvolle willen inzetten om dieren die zich niet kunnen verzetten tegen verwaarlozing te helpen! Als men niet van dieren kan houden kan men ook niet van mensen houden!" ...aldus Christoff en Lindsay.