Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

Kittens gedumpt in containerpark ILVA te Sint-Lievens-Houtem Afdrukken E-mailadres

Deze morgen heeft een bezoeker aan het ILVA containerpark te Sint-Lievens-Houtem, 6 kittens in een doos, gedumpt in het containerpark .De kittens enkele weken oud zijn achtergelaten tussen de glascontainers achteraan het park. Het was de parkwachter die het geschreeuw van de kittens had opgemerkt en BLID contacteerde voor informatie.

We willen een oproep doen, naar iedereen die zaterdagvoormiddag aanwezig was in het containerpark en iets abnormaal zou hebben opgemerkt, in de omgeving van de glascontainers, dit te willen melden.Omdat het containerpark betalend is, zullen er ook identiteiten van de aanwezige bezoekers kunnen worden getraceerd.

Het achterlaten van dieren is strafbaar. En door kittens in het wild achter te laten werkt men mee aan het creëren van zwerfkatten.

BLID vzw zal klacht indienen tegen onbekenden en vragen dat alle bezoekers tijdens de voormiddag aan het park zouden worden verhoord.