Over BLID

 "BLID" is een organisatie voor dierenwelzijn, met de klemtoon op "welzijn van" en "respect voor” dieren.

Lees meer...

BLID nieuws

Wij voegen de daad bij het woord en willen dat er beterschap komt voor dieren, ze moeten het goed hebben hier in België.

Lees meer...

Steun BLID

Wij hebben steun nodig van mensen zoals u, om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Lees meer

BETOGING TEGEN DE WANTOESTANDEN IN DE HONDENFOKKERIJ TE SINT-LIEVENS-HOUTEM Afdrukken E-mailadres

Naar aanleiding van de wantoestanden in de hondenfokkerij te Sint-Lievens-Houtem en wetend dat de getuigenis van de werkneemster niet uit lucht is gegrepen, gaat er op zondag 16 maart 2008 een betoging door op het marktplein te Sint-Lievens-Houtem.

Om 11.30 uur verzamelen alle deelnemers op het marktplein, waarna er dan een optocht zal plaatsvinden richting hondenfokkerij en terug.

De manifestatie is een organisatie van ABA (Anti Broodfok Actie vzw). BLID en GAIA die klacht indienen bij het parket te Oudenaarde staan achter deze actie.

Duizenden hondenvrienden, verspreidt over heel België, hebben hun verontwaardiging al geuit op verschillende Internet fora en zijn vragende partij voor deze betoging.
Update
Reisroute wagen:
Sint-Lievens-Houtem is te bereiken via de uitrit E40 Brussel - Oostende te Wetteren richting Zottegem N42 aan de tweede lichten links.

Met het openbaar vervoer:
Het dichts bijzijnde station is Herzele ofwel neemt men de trein tot Gent Sint-Pieters-station en dan de lijnbus 49 opstappen achterkant station Voskenslaan. Reistijd van Gent tot Sint-Lievens-Houtem marktplein (halte kerk)45 min.